ForsideKundeserviceBook manueltOm ABCexpress UGReklamationerSøg din pakke
Om ABCexpress UG

ABCExpress UG (haftungsbeschränkt)

Industrieweg 30
24955 Harrislee
Germany

Tel.: +45 69 90 21 20

-------------------------------------------------------

Betalning till ABCexpress UG

Bankoverførsel:  Commerzbank, Flensburg, 

IBAN-nummer: DE44 2154 0060 0241 2302 00
BIC-kode/SWIFT-adresse: COBADEFFXXX

 

-------------------------------------------------------

 
ABCexpress UG er firma, som løser forskellige transport og logistikopgaver for privat personer inden for internethandel. Vort speciale er transport for privat personer indenfor privat import.

ABCexpress UG arbejder med en unik IT-løsning, som garantere en optimal brugervenlighed og samtidig optimere logistiken fra kunden bestiller sine varer i en webshop og fremtil kunden modtager sine varer.

ABCexpress UG arbejder tæt sammen med GLS i Danmark. Hermed opnås en høj leveringskvalitet samtidig med at vi kan tilbyde effektive og fleksibel løsninger, selv integrerede løsning til gavn for vores kunder. Vi er altid klar til at tilbyde kundetilpassede løsning og er altid parate til at indgå samarbejde med nye samarbejdspartnere.

Indenfor E-Handel betyder troværdighed, service og en god logistik alt. Derfor er det vigtigt med en seriøs logistikpartner. Hos ABCexpress UG lægger vi stor vægt på præcission, effektivitet og flexibilitet.

 ABCexpress UG tilbyder et bredt spektrum af logistikløsninger. VI henter varerne og leverer direkte til kundens hoveddør. Gennem et tæt samarbejde med de største transportudbydere kan vi garantere en optimal service til konkurrencedygtige priser.

Vort netvækr af stærke partnre indenfor speditions- og forsendelsområdet:
• DHL
• UPS
 
Vi taler flydende dansk, tysk og engelsk og hos os er kunden altid i centrum.

ABCexpress UG
Industrieweg 30
DE-24955 Harrislee
Telefon: +45 69902120
man-fre 9-11 og 13-15
support@abcexpress.dk